Pro Shots / Toin Damen
Volledig scherm
© Pro Shots / Toin Damen
FC Utrecht UTR
3
EINDE
2
Willem II WIL
  • 4' Goal Sander van de Streek
  • 45'+4' Goal Sven van Beek
  • 68' Goal Gyrano Kerk
  • Sebastian Holmén Goal 57'
  • Kwasi Wriedt Goal 82'

FC Utrecht knokt zich langs Willem II op pijnlijke avond voor Van Beek

FC Utrecht gaat definitief een gooi doen naar Europees voetbal. Na de zege op Willem II (3-2) vanavond in een slordige wedstrijd, vol met twijfelachtige momenten van de arbitrage, zijn de play-offs een zekerheid. Het meest opvallende moment was het eigen doelpunt van Sven van Beek, die nu recordhouder is in de eredivisie met zeven eigen goals.

  1. Mister Feyenoord (68) wéér vader: ‘Liv eerder lid van Kameraadjes dan dat ik aangifte van geboorte deed’
    PREMIUM
    Interview

    Mister Feyenoord (68) wéér vader: ‘Liv eerder lid van Kameraad­jes dan dat ik aangifte van geboorte deed’

    Feyenoord - NEC wordt zondag een bijzondere bekerfinale voor clubicoon Ben Wijnstekers (68). Het is de eerste eindstrijd die zijn vader Henk niet meer meemaakt. Hij overleed in september op 99-jarige leeftijd. Én de finale wordt de eerste sinds zijn dochter een half jaar geleden het levenslicht zag. ,,Ik zal bij winst op NEC zeker even naar boven kijken. Zo van: nou, pa, we hebben weer een prijsie, hoor.’’
    Rotterdam
  2. Ajax Vrouwen verslaat Feyenoord in intens bekergevecht, Fortuna tegenstander in finale

    Ajax Vrouwen verslaat Feyenoord in intens bekerge­vecht, Fortuna tegenstan­der in finale

    Suzanne Bakker mag hoop blijven houden op een prijs in haar laatste seizoen als coach van de Ajax Vrouwen. De Amsterdammers plaatsten zich dinsdagavond voor de finale van de TOTO KNVB-beker door in de Klassieker een zwaarbevochten overwinning te boeken op Feyenoord: de Rotterdammers werden na verlenging met 2-1 verslagen. Een dag later werd bekend dat Fortuna Sittard de tweede finalist is na een ruime overwinning (5-0) op Excelsior.