Hier kreeg Jordens Peters zijn tweede gele kaart voor. Volgens scheidsrechter Mulder ging de Willem II-verdediger met twee benen naar de bal.
Volledig scherm
PREMIUM
Hier kreeg Jordens Peters zijn tweede gele kaart voor. Volgens scheidsrechter Mulder ging de Willem II-verdediger met twee benen naar de bal. © Pro Shots / Thomas Bakker

Wanprestatie van Willem II, ADO, scheids én VAR bij kelderkraker in Tilburg

Het is een pijnlijke conclusie: er was niks goed aan Willem II - ADO Den Haag. Beide ploegen presteerden ondermaats in de degradatiekraker, de scheidsrechter deed het zelfs nóg slechter en de VAR greep niet in waar dat moest. Het resultaat (1-1) was alleen goed voor hekkensluiter FC Emmen en nummer 15 RKC, niet voor de ploegen die gistermiddag op het veld stonden in Tilburg.

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?