El Khayati over clash met Willem II: "Ik wil de fans iets teruggeven"

23 februari 2021, 18:18   Bijgewerkt: 23 februari 2021, 18:32

Woensdagmiddag staat in de Eredivisie een enorm spannende degradatiekraker op het programma. Deelnemers Willem II en ADO Den Haag staan respectievelijk zestiende en zeventiende met allebei dertien punten en verkeren dus in serieus degradatiegevaar. "Afgelopen weekend zijn uitgerekend zij en wij de teams die verliezen onderin, met hetzelfde aantal punten", aldus Nasser El Khayati. "Dat wordt wel een clash, ja."

Ook de wedstrijd van afgelopen weekend, uit bij Fortuna Sittard, was een belangrijk voor ADO. Dat belang werd onderstreept door de supporters, die zich verzamelden om de spelersbus uit te zwaaien. "Dat was heel mooi", zei El Khayati tegenover de clubkanalen. "Maar voetbal heeft ook altijd een andere kant. Je wil één ding teruggeven en dat is een overwinning. Dat verdienen ze, als je ze zo vroeg in de ochtend bij het stadion ziet wachten met mooi vuurwerk. Je geniet van dat moment in de ochtend, maar in de avond moeten wij het doen. Dat is niet gelukt helaas, maar we moeten de koppen weer bij elkaar steken en ook voor hun hopen op een goed resultaat tegen Willem II."

Voor El Khayati zelf was het duel tegen Fortuna Sittard zijn eerste wedstrijd in lange tijd. "Ik heb vijf maanden geen wedstrijd gespeeld. Je moet weer een aantal wedstrijden spelen om weer in je ritme te komen en in de juiste conditie te komen voor de wedstrijd. Ik had het me wel anders voorgesteld. Je gaat ernaartoe en hoopt op een goed resultaat. Dat verbetert de moed voor alles en iedereen. Aan de andere kant is het ook voetbal. De eerstvolgende wedstrijd wacht weer. Als je die goed afsluit, is alles weer anders."

Die eerstvolgende wedstrijd tegen Willem II begint woensdagmiddag om 16:30 uur. De winnaar komt weer iets dichter bij de veilige plaatsen op de ranglijst, die momenteel negen punten van beide clubs verwijderd zijn. Hekkensluiter FC Emmen nadert op vier punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen