Gisteren gemist: Utrecht vermorzelt Willem II, Memphis scoort

20 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 19 februari 2021, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 19 februari.

Cambuur wint weer niet van angstgegner Jong Ajax

Het is Eerste Divisie-koploper SC Cambuur weer niet gelukt om te winnen van Jong Ajax. Voor de vierde wedstrijd op rij wonnen de Friezen niet van de Amsterdamse talenten. Opmerkelijk, omdat het thuisteam in het rechterrijtje staat. Vrijdag eindigde het in 1-1.

Ajax wil meer zeggenschap in vermarkten van mediarechten

Als het aan Ajax ligt, gaan er zaken veranderen in de Eredivisie. De club wil graag international doorgroeien om zich als topmerk nog groter neer te kunnen zetten. Om dat voor elkaar te krijgen, wil de club graag meer zeggenschap krijgen in het vermaakten van de internationale mediarechten voor het live eredivisievoetbal.

NAC wint laat bij Dordrecht en pakt vierde zege op rij

Het ging niet gemakkelijk, maar dat zal NAC Breda een zorg zijn. De Brabanders wonnen vrijdag met 2-3 bij FC Dordrecht en blijven zodoende meedoen bovenin. NAC begon uitstekend op bezoek bij de Schapenkoppen, maar liet de laagvlieger daarna beter in de wedstrijd komen. Door toedoen van Lewis Fiorini werd er alsnog gewonnen.

Vlap en Bielefeld geven stunt geen vervolg tegen Weghorst

Het was een bijzondere week voor Arminia Bielefeld vanwege het knappe 3-3 gelijkspel bij Bayern München, maar de ploeg is vrijdag weer in de bitterre realiteit teruggekeerd. Het kon namelijk op eigen veld geen vuist maken tegen VFL Wolfsburg: 0-3.

Inspiratieloos Willem II keihard ten onder tegen ijzersterk Utrecht

FC Utrecht heeft vrijdagavond keihard afgerekend met een onthutsend zwak Willem II. De Domstedelingen speelden ijzersterk en kwamen binnen twintig minuten al op een 0-3 voorsprong. De thuisploeg kreeg op geen enkele manier vat op de frivool spelende Utrechters, die in het tweede helft de eindstand van 0-6 op het scorebord zetten. Daardoor nemen de degradatiezorgen in Tilburg en omstreken toe.

Scorende Memphis van waarde voor winnend Lyon

Na een teleurstellende thuisnederlaag tegen Montpellier heeft Olympique Lyon de draad vrijdag weer opgepakt. De topclub speelde bij Stade de Brest een uitstekende eerste helft en won uiteindelijk met 2-3. Memphis Depay nam één doelpunt voor zijn rekening.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen